Mikromarc websearch

   
 
En smak av Norge: oppskrifter fra hele landet
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
  • En smak av Norge: oppskrifter fra hele landet
Contributors
Language
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Shelf
  • q641.59481 S
Classification
Subject
Year
  • 2010
Summary, etc
  • Denne kokeboka er en hyllest til norske råvarer og det norske kjøkken. Kokeboka inspirerer til reiser i eget land og til å utforske steder man ikke visste fantes. Oppskriftene er varierte med ulike vanskelighetsgrader og kan varieres slik at de passer til frokost, middag, hverdags og fest. Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-516-2688-0
Available
  • 1/1
Waiting
  • 0 (0)
*00000566nam  22001811
*00198082
*008130615 2010           a     0    00nob 2
*015  $a0259264$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-516-2688-0$bib.$cNkr 499.00
*035  $a000344077
*08231$a641.59481$zh$25
*090  $bq$c641.59481$dS
*100 0$aSandberg, Cecilie Christina$d1971-$jn.
*24513$aEn smak av Norge$boppskrifter fra hele landet$cCecilie C. Sandberg, Nancy Bundt$wsmak av Norge
*260  $aOslo$bSchibsted$c2010
*300  $a319 s.$bkol. ill.
*505  $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*520  $aDenne kokeboka er en hyllest til norske råvarer og det norske kjøkken. Kokeboka inspirerer til reiser i eget land og til å utforske steder man ikke visste fantes. Oppskriftene er varierte med ulike vanskelighetsgrader og kan varieres slik at de passer til frokost, middag, hverdags og fest.
*650 1$aMatlaging$zNorge$1641.59481$2BS$9nob
*650 1$aMatlaging$zNoreg$1641.59481$2BS$9nno
*700 0$aBundt, Nancy$d1948-$efotogr.$jam.-n.
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

En smak av Norge er en hyllest til norske råvarer og det norske kjøkken. Kokeboken inspirerer til reiser i eget land og til å utforske steder man ikke visste at fantes. Langstrakt og vakkert, med dramatisk og variert natur har Norge noe å by på for enhver smak. Dette gjenspeiler seg i et bredt sortiment av råvarer, matkultur og opplevelser. Oppskriftene er varierte, de har ulike vanskelighetsgrader og skal kunne varieres slik at de passer til frokost, middag og kvelds, til hverdags og til fest. På sin vei rundt i Norge har forfatterne møtt mange ildsjeler som brenner for hjemstedet sitt, for sin regions matkultur og råvarer, og som har bidratt i denne boken med sine beste oppskrifter. Uten hjelp fra både dyktige hobbykokker og høyst profesjonelle utøvere, hadde denne boken aldri sett dagens lys.

Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Ex1Available Gol bibliotekFagbøker 641.59481 S