Mikromarc websearch

   
 
Aichas kjøkken: norsk mat inspirert av mine marokkanske mødre
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
  • Aichas kjøkken: norsk mat inspirert av mine marokkanske mødre
Language
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Shelf
  • q641.5964 B
Classification
Subject
Year
  • 2016
Summary, etc
  • Aicha Bouhlou kom til Norge som ung, med en rik marokkansk matarv i bagasjen. Denne kokeboka er en hyllest til morens og bestemorens kjøkken, de gode råvarene og krydderne hun kjenner fra hjemlandet. Samtidig er oppskriftene tilpasset det norske kjøkken, med ingredienser som alle kan få tak i og retter som skal være enkle å lage. Bouhlou deler oppskrifter på nærmere 80 eksotiske hverdagsretter, mange av dem vegetariske. Omtalen er utarbeidet av BS. Har ordliste, register
ISBN
  • 978-82-05-48931-8
Available
  • 1/1
Waiting
  • 0 (0)
*00001113nam  22002171  4500
*001164018
*008                      a          00nob 2
*015  $a0462267$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-05-48931-8$bib.$cNkr 399.00
*08201$a641.5964$zh$223/nor
*090  $bq$c641.5964$dB
*100 0$aBouhlou, Aicha$jmarok.-n.
*24510$aAichas kjøkken$bnorsk mat inspirert av mine marokkanske mødre$cAicha Bouhlou
*260  $a[Oslo]$bGyldendal$c2016
*300  $a281 s.$bkol. ill.
*505  $aHar ordliste, register
*520  $aAicha Bouhlou kom til Norge som ung, med en rik marokkansk matarv i bagasjen. Denne kokeboka er en hyllest til morens og bestemorens kjøkken, de gode råvarene og krydderne hun kjenner fra hjemlandet. Samtidig er oppskriftene tilpasset det norske kjøkken, med ingredienser som alle kan få tak i og retter som skal være enkle å lage. Bouhlou deler oppskrifter på nærmere 80 eksotiske hverdagsretter, mange av dem vegetariske. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMatlaging$zMarokko$1641.5964$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

Vil du bli forført av eksotisk krydderduft og spise flere grønne middager er boken AICHAS KJØKKEN en fantastisk inspirasjon. Aicha kom til Norge som ung kvinne og slo røtter her. Med seg hadde hun sin rike marokkanske matarv og etter hvert i livet hennes har maten blitt viktigere og viktigere for henne. Aichas mat er en hyllest til morens og bestemødrenes kjøkken, råvarene og krydderne deres. Samtidig er det en bok som er laget på ingredienser som Aicha kjøper her og maten hennes er enkel nok til at alle får det til. Dette er Aichas første kokebok. Hun har i en årrekke drevet en av Bergens fremste gallerier for samtidskunst, nå skriver hun om mat i Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Adresseavisen. Følg henne på Instagram @aichabouhlou

Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Ex1Available Hemsedal folkebibliotekFagbøker 641.5964 B