Mikromarc websearch

   
 
Nevadas kjøkken: tradisjonsmat fra hjertet av Norge
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
  • Nevadas kjøkken: tradisjonsmat fra hjertet av Norge
Language
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Shelf
  • q641.59481 B
Classification
Subject
Year
  • 2018
Summary, etc
  • Over tittelen: North wild kitchen Da Nevada Berg flyttet til Norge fra Salt Lake City i USA, lot hun seg begeistre over den norske matkulturen og den gode tilgangen på kortreiste råvarer fra seter, skog og sjø. Hun startet bloggen North Wild Kitchen, som vant matnettstedet Saveurs pris for årets blogg i 2016. Denne kokeboken samler noen av hennes favorittoppskrifter fra det nordiske kjøkkenet, inspirert av norske råvarer, natur og sesongvariasjoner. Her finnes oppskrifter på hjemmelaget smør, kjøttkaker i brun saus og viltgryte, men også retter som tar en ny vri på gamle tradisjoner. Brennesle- og honningkake, ørretmousse, ertesuppe-wraps og pølser med spennende toppinger, for å nevne noe. Boka har ingrediensregister. Omtalen er utarbeidet av BS. Har register
ISBN
  • 978-82-03-29740-3
Available
  • 2/2
Waiting
  • 0 (0)
*000     pam         1
*001159410
*008                      a          00nob 2
*015  $a0547600$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-03-29740-3$bib.$cNkr 399.00
*08201$a641.59481$zh$223/nor
*090  $bq$c641.59481$dB
*100 0$aBerg, Nevada$d1984-$jam.
*24510$aNevadas kjøkken$btradisjonsmat fra hjertet av Norge$c[Nevada Berg]
*260  $aOslo$bAschehoug$c2018
*300  $a218 s.$bkol. ill.
*500  $aOver tittelen: North wild kitchen
*505  $aHar register
*520  $aDa Nevada Berg flyttet til Norge fra Salt Lake City i USA, lot hun seg begeistre over den norske matkulturen og den gode tilgangen på kortreiste råvarer fra seter, skog og sjø. Hun startet bloggen North Wild Kitchen, som vant matnettstedet Saveurs pris for årets blogg i 2016. Denne kokeboken samler noen av hennes favorittoppskrifter fra det nordiske kjøkkenet, inspirert av norske råvarer, natur og sesongvariasjoner. Her finnes oppskrifter på hjemmelaget smør, kjøttkaker i brun saus og viltgryte, men også retter som tar en ny vri på gamle tradisjoner. Brennesle- og honningkake, ørretmousse, ertesuppe-wraps og pølser med spennende toppinger, for å nevne noe. Boka har ingrediensregister. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMatlaging$zNorge$1641.59481$2BS$411673$2BS$9nob
*650 1$aMatlaging$zNoreg$1641.59481$2BS$411673$2BS$9nno
*655 2$aKokebok$4676$2BS$9nor
*74000$aNorth wild kitchen
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

Verdens beste matblogger er amerikansk, skriver om tradisjonell norsk mat og bor i Veggli i Numedal. For to år siden flyttet amerikanske Nevada Berg til en vakker fjellgård fra 1500-tallet i Numedal. Hun ble raskt oppmerksom på det store utvalget kjøtt og råvarer, og naturens kulinariske fristelser som lå og ventet rett utenfor stuedøren. De mange smakene og kvaliteten på maten inspirerte Nevada, og hun startet bloggen North Wild Kitchen. Oppskriftene hennes og historiene hun forteller er inspirert av tradisjoner og historie på den ene siden, og av nyskapende tilnærminger til norske ingredienser på den andre. I 2016 vant North Wild Kitchen Best Food Blog Award og Editor's Choice for Best New Voice, delt ut av matbladet Saveur Magazine. Nevadas tekster er publisert i en rekke internasjonale magasiner og aviser. Dette er den første kokeboken hennes.

Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Ex1Available Ål bibliotekFagbøker 641.59481 B
Ex2Available Nesbyen bibliotekFagbøker 641.59481 B