Mikromarc websearch

   
 
Kjernesunt: en inspirerende kokebok for deg som ikke spiser gluten, melk og sukker, men som elsker god mat
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
  • Kjernesunt: en inspirerende kokebok for deg som ikke spiser gluten, melk og sukker, men som elsker god mat
Language
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Shelf
  • q641.5631 B
Classification
Subject
Year
  • 2015
Summary, etc
  • Når en i familien har matintoleranse, er det fint å likevel kunne fortsette å lage samme middag til alle. I denne boken har Julie Balas samlet oppskrifter på 30 hverdagsmiddager, lekre frokoster, desserter og snacks som også passer for de med intoleranse for f.eks. gluten og laktose, men også for de som bare vil ha et litt sunnere kosthold. Forfatteren har selv måttet legge om kostholdet radikalt på grunn av allergier, og er nå frisk og har fått tilbake energien igjen takket være riktig kosthold. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-05-47372-0
Available
  • 2/2
Waiting
  • 0 (0)
*00001790nam  22003131  4500
*001118167
*008                      a          00nob 2
*015  $a0421253$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-05-47372-0$bib.$cNkr 399.00
*08231$a641.5631$zh$25
*08231$a641.563$25
*090  $bq$c641.5631$dB
*100 0$aBalas, Julie Ilona$d1991-
*24510$aKjernesunt$ben inspirerende kokebok for deg som ikke spiser gluten, melk og sukker, men som elsker god mat$cJulie Ilona Balas ; foto: Studio Dreyer Hensley
*260  $a[Oslo]$bGyldendal$c2015
*300  $a185 s.$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aNår en i familien har matintoleranse, er det fint å likevel kunne fortsette å lage samme middag til alle. I denne boken har Julie Balas samlet oppskrifter på 30 hverdagsmiddager, lekre frokoster, desserter og snacks som også passer for de med intoleranse for f.eks. gluten og laktose, men også for de som bare vil ha et litt sunnere kosthold. Forfatteren har selv måttet legge om kostholdet radikalt på grunn av allergier, og er nå frisk og har fått tilbake energien igjen takket være riktig kosthold.
*650 1$aGlutenfri kost$0matlaging for syke$1641.5/6318$2BS$2BS$9nob
*650 1$aGlutenfri kost$0matlaging for sjuke$1641.5/6318$2BS$2BS$9nno
*650 2$aMelkefri kost$0matlaging for syke$1641.5/6318$2BS$2BS$9nob
*650 2$aMjølkefri kost$0matlaging for sjuke$1641.5/6318$2BS$2BS$9nno
*650 2$aLavkarbodietter$0matlaging$1641.5/6383$2BS$2BS$9nob
*650 2$aLavkarbodiettar$0matlaging$1641.5/6383$2BS$2BS$9nno
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*710 0$aStudio Dreyer Hensley$efotograf
*950 0$aKarbohydrater$zLavkarbodietter$0matlaging$9nob
*950 0$aKarbohydratar$zLavkarbodiettar$0matlaging$9nno
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

Et kjernesunt kosthold går ut på å spise ren mat laget fra bunnen av med mye grønnsaker, kjøtt, fisk og riktig fett. Mange sliter med matintoleranser. Gluten og laktose er typiske eksempler på hva som skaper irritasjon og allergiske reaksjoner hos mange av oss, og gruppen er dramatisk voksende. Julie har slitt med matintolleranser og allergi i hele sitt liv inntil hun endelig fikk på det rene hva hun ikke tålte. Med sin nye diagnose måtte hun endre eget kosthold radikalt, og spørsmålene hun stilte seg var mange, og savnet av de gode gamle matvarene var overveldende - hva kunne hun egentlig spise. Denne KJERNESUNNe kokeboken er resultatet av Julies endring, hun er nå frisk og har fått tilbake energien takket være et nytt kosthold med mat som smaker fantastisk. Mat som vi alle burde spise! . Når en i familien har intoleranser, er det fint å kunne fortsette å lage en middag. Julie har derfor samlet ca. 30 hverdagsmiddager, lekre frokoster, desserter og snack, som endrer alt for de med intoleranser og som smaker godt for alle. . Julie Ilona Balas er matblogger: www.juliesmatblogg.no .og skriver for godt.no samtidig som hun driver sitt eget cateringfirma. Bruk gjerne temamerket #kjernesunt hvis du lager Julies mat og deler i sosiale medier.

Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Ex1Available Hemsedal folkebibliotekFaglitteratur 641.5631 B
Ex2Available Nesbyen bibliotek641.5631 B